Ще залезе времето пред очите,
ще потъне в безкрайната си плачеща тъмнина.
Ще копнеят погледите ни в душите
да зърнат пак онази усмихната синева.
Сбогом ще кажат и звездите,
погледи ще потънат в своя глух мрак.
Къде ли ще отиде животът на лъчите,
дали ще ни чакат в копнежния си бряг?
Милан Милев
3.04.2010
© Милан Милев Все права защищены