Apr 4, 2010, 8:15 AM

Залезът на света 

  Poetry
464 0 0

Ще залезе времето пред очите,

ще потъне в безкрайната си плачеща тъмнина.

Ще копнеят погледите ни в  душите

да зърнат пак онази усмихната синева.

 

Сбогом ще кажат и звездите,

погледи ще потънат в своя глух  мрак.

Къде ли ще отиде животът на лъчите,

дали ще ни чакат в копнежния си  бряг?

Милан Милев

3.04.2010

© Милан Милев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??