20 авг. 2017 г., 20:48

Залог.. 

  Поэзия » Любовная
540 0 3

Плащам!

Вдигам залога двойно,

влизам с всичко, а ти?!

Мислиш, претегляш - спорно,

а в теб хазартът тихо крещи:

Плащай!

Зная, че имаш козове

и опит имаш, и стил.

Адреналинът скача до горе

щом блъфираш ме с погледа мил.

Кожата настръхва за секунди,

но картите си - няма да сваля.

Прехапвам устни .. 'да се чудиш

какво в ръцете си сега държа.

Преглъщаш, учестено дишаш..

Рискуваш ли.. аз да!

Свалям всичко 'дето имам..

и сключвам сделка в любовта!

Плащам всичко със сърце,

ти вдигаш ли залога, момче?!

 

© Емилия Йорданова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??