19 июн. 2022 г., 08:48

Залози 

  Поэзия » Любовная
157 0 0

   

                Залози

 

В градината цъфтяха рози –

различни с цвят и аромат,

целунати от слънце, чудни,

те радват ни във този свят.

 

Уханието им прекрасно

изпълва моята душа

и някак много, много странно

разказва ми за любовта.

 

Разказва ми, че теб те има,

че си красив наравно с тях,

дори в студена мрачна зима

очите ти с любов блестят.

 

Те по-красиви са от рози,

дори от утринна роса,

в сърцето ми са те залози

за щастието на света!

 

           Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??