В градината цъфтяха рози –
различни с цвят и аромат,
целунати от слънце, чудни,
те радват ни във този свят.
Уханието им прекрасно
изпълва моята душа
и някак много, много странно
разказва ми за любовта.
Разказва ми, че теб те има,
че си красив наравно с тях,
дори в студена мрачна зима
очите ти с любов блестят.
Те по-красиви са от рози,
дори от утринна роса,
в сърцето ми са те залози
за щастието на света!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska All rights reserved.