3 мар. 2011 г., 14:51

Заминаване 

  Поэзия » Любовная
550 0 0

Замина си чувството, а с него и тръпката.

Отминаха както пролетен дъжд.

Изчезнаха ласките. Намаляха целувките.

Няма я вече предишната страст.

Единствено навикът все още ни свързва.

Знам, ти ме обичаш, но аз тебе не.

И може би трябва и аз да си тръгна...

Уви и при нас това време дойде.

© Мануела Бъчварова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??