Mar 3, 2011, 2:51 PM

Заминаване 

  Poetry » Love
551 0 0

Замина си чувството, а с него и тръпката.

Отминаха както пролетен дъжд.

Изчезнаха ласките. Намаляха целувките.

Няма я вече предишната страст.

Единствено навикът все още ни свързва.

Знам, ти ме обичаш, но аз тебе не.

И може би трябва и аз да си тръгна...

Уви и при нас това време дойде.

© Мануела Бъчварова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??