22 апр. 2010 г., 19:11

Замислено 

  Поэзия » Философская
526 0 2

Животът ми приседнал е наказан

                  в ъгъла на дните.

                  Стиска с пръсти

                  малки планове,

                  разглежда нозете си боси

                  и пита се -

                  кога ще му потръгне...

 

                         Петя Ташева        26.04.2002

© Петя Ташева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??