Apr 22, 2010, 7:11 PM

Замислено 

  Poetry » Phylosophy
527 0 2

Животът ми приседнал е наказан

                  в ъгъла на дните.

                  Стиска с пръсти

                  малки планове,

                  разглежда нозете си боси

                  и пита се -

                  кога ще му потръгне...

 

                         Петя Ташева        26.04.2002

© Петя Ташева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??