12 июл. 2017 г., 16:19

Запалимо 

  Поэзия » Любовная
950 2 8

Заключвам -

          ти, тръгвай!

Ти тръгвай - веднага,

че палиш и пръскаш

           опасни искри!

Заключвам!

Отвътре!

Заключвам  

             и 

                 бягам -

навътре, към себе си -

               ти страшно гориш!

 

 

Заключвай

              и бягай!

Потъвай навътре,

              в света си,

                       свойта пътека поел,

ключът надалеч от сърцето

                                       си слагай

и бягай,

        и бягай

               към избора, в който

                             преди си се клел!

© Анжела Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??