15 нояб. 2009 г., 11:13

Запази ме във теб 

  Поэзия » Любовная
833 0 6

Запази от дъха ми
на нар и смокини,
от искрящия пламък
във мойте очи,
от копнежа ми див
и танца ни лунен,
завладял те във вихър
сред мойте коси.

Запази от страстта ми
и нежния шепот,
от горещото в мене
и пулса в кръвта,
аромата на кестени,
полуделия трепет
и мечтите ни цветни
във нашия свят.

Запази ме във теб
и аз ще те нося,
ще изпълваш кръвта ми
с искрящи слънца,
ще те виждам в дъжда
и ще тичаме боси,
запленени и волни,
като малки деца.

© Евдокия Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??