6 янв. 2009 г., 08:43

Запази ми тази нощ 

  Поэзия » Любовная
943 0 11
Запази ми тази нощ, облякла тишината
и разнищила до крайност чувствата в мен.
Само тази нощ без думи, без разплата
ме люби.
Вече предадох се съвсем.

Запази ми този танц, а в косите ми вятъра
нека оплита спомените, че твоя някога бях.
Последен танц, без думи, без разплата
ми подари.
Чувствах се цялостна, а не те задържах.

Запази ми тази целувка, миг преди самотата
да нахлуе в мен, откъсвайки парченца живот.
Последна целувка без думи, без разплата
ми дай.
И после никога повече не се връщай, любов...

Никога повече...

Никога повече?




                      keep quiet 05.01.2009

© something else Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??