5 нояб. 2009 г., 15:26

Запечатано 

  Поэзия » Белые стихи
1160 0 4

История,

нареждаща се като пъзел,

сетивно възприемане,

своеобразен темперамент,

съмнения пробождащи,

душевно състояние,

вик за познаване,

търсена самоличност...

... изискан вкус,

запечатано безумие.

 

Погълнат живот,

спомени,

обсипани с вяра,

познато начало,

ненамерен край

с обичани хора.

 

 

Непознато село,

мирис на смола,

бели къщи,

каменни пейки,

тясна улица,

ниска врата,

скромно огнище,

дървена маса за двама...

... традиционен вкус,

запечатано влюбване.

 

 

 

 

 

© Славка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??