След тебе дълго ще горчи
и залезът по тебе ще тъжи.
Небето спомените приютява,
любов поредна
горчилките ще заличи
от твоите тъжни очи.
Не ме мрази,
аз зная, че боли,
но с тебе сме добри.
За грешки недей коленичи,
не си признавай слабостта,
че тя кама е за мечти.
Късно е за прошки,
но за молитви има Време.
Не спира своя бяг, нали!
Опитва всичко да ни вземе,
но ти напук се усмихни,
с надежда ще го победим.
След тебе ще съм феникс,
с мечтите си ще бъда смела,
ще прекося света
с едничка глътка свобода.
С гордостта ще стъпя на върха
и ще извикам твоето име.
Ти такава запомни ме!
© Радка Иванова Все права защищены