1.03.2009 г., 23:14 ч.

Запомни ме! 

  Поезия » Друга
732 0 2
 

След тебе  дълго ще горчи

и залезът по тебе ще тъжи.

Небето спомените приютява,

любов поредна

горчилките ще заличи

от твоите тъжни очи.

 

Не ме  мрази,

аз зная, че боли,

но с  тебе сме добри.

За грешки недей коленичи,

не си признавай слабостта,

че тя кама е за мечти.

 

Късно е за прошки,

но за молитви има Време.

Не спира своя бяг, нали!

Опитва всичко да ни вземе,

но ти напук се усмихни,

с надежда ще го победим.

 

След тебе  ще съм феникс,

с мечтите си ще бъда смела,

ще прекося света

с едничка глътка свобода.

С гордостта ще стъпя на върха

и ще извикам твоето име.

Ти такава запомни ме!

© Радка Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??