Всяка нощ в моите сънища
ти присъстваш без образ,
колкото и да ме боли,
аз тайно знам, че си ти.
Обичтта,която изпитвам към теб
не може да бъде описана с думи,
защото, за да изкажеш любовта,
не са нужни прото слова.
От нашата любов остана само пепелта,
защота все пак трябва да остане някаква следа,
в съня ми пак ще си ти,
но за последен път, помни.
© Даниела Колева Все права защищены