13.02.2008 г., 20:14 ч.

Запоследен път 

  Поезия
502 0 0

        Всяка нощ в моите сънища

        ти присъстваш без образ,

        колкото и да ме боли,

        аз тайно знам, че си ти.

 

       Обичтта,която изпитвам към теб

       не може да бъде описана с думи,

       защото, за да изкажеш любовта, 

       не са нужни прото слова.

 

       От нашата любов остана само пепелта,

       защота все пак трябва да остане някаква следа,

       в съня ми пак ще си ти,

       но за последен път, помни. 

© Даниела Колева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??