Изминаха безброй много дни
откакто те видях за последно...
липсваш ми, търся очите ти сред много други.
Не те откривам...
А знам къде мога да те намеря винаги,
но как да бъда по-близо до теб... невъзможно е.
Заради теб съм тук,
броях часовете до кратката ни среща,
пробуждаш чувства отдавна забравени...
Заради теб вървя и посоката е различна,
влюбвам се всеки път повече...
© Велина Все права защищены