15.05.2009 г., 5:39 ч.

Заради теб... 

  Поезия » Любовна
712 0 0

Изминаха безброй много дни

откакто те видях за последно...

липсваш ми, търся очите ти сред много други.

Не те откривам...

А знам къде мога да те намеря винаги,

но как да бъда по-близо до теб... невъзможно е.

 

Заради теб съм тук, 

броях часовете до кратката ни среща,

пробуждаш чувства отдавна забравени...

Заради теб вървя и посоката е различна,

влюбвам се всеки път повече...

© Велина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??