Болка! Сърцето ми спира!
Болка! В мен нещо умира!
Душата, ранена от мъжка ръка,
нека бъде проклета, сама!
И там, в гърдите замрели,
омразата нокти забива тъй смело.
Обхващат ме мисли за мъст!
Срамота!!!
Отхвърлям ги
преди да сгреша!
© Мим Все права защищены