14.11.2010 г., 21:50 ч.

Заради теб 

  Поезия » Любовна
619 0 2

Болка! Сърцето ми спира!

Болка! В мен нещо умира!

Душата, ранена от мъжка ръка,

нека бъде проклета, сама!

И там, в гърдите замрели,

омразата нокти забива тъй смело.

Обхващат ме мисли за мъст!

Срамота!!!

Отхвърлям ги

преди да сгреша! 

 

© Мим Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??