15 июн. 2006 г., 00:46

ЗАРОВЕНА 

  Поэзия
656 0 1

                     Блъскаш ме надолу, към земята,
                     и без да се замисляш хвърляш
                    пръст, та аз съм още жива! Дишам,
                    и все някой има да тъжи за мен.
                      Не ме погребвай тъй зловещо, не
                    си ли мислил,че някой иска да ме
                    отърве? Мълча, но трябва да ти кажа!
                     Че вечно гоня някого от мен! А може би
                    не трябва да ги гоня? Макар че имам
                   нужда от любов, заровена, аз дишам
                   още.
                     И знаеш ли?
                   Отдавна спрях да чакам теб!!!

© Палмира Божинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??