26 мар. 2007 г., 03:17

Защо? 

  Поэзия
527 0 1
Защо не ме целунеш? Лесно е!
Защо не ме прегърнеш? Чудно е!
Защо не се усмихнеш? Мило е!
Защо ме подминаваш? Грубо е!
Не искам повече така и невъзможно е,
да живееш половин живот подмолно е!!!
Не мога повече така и неизбежно е...
Сама оставам пак и... тъжно е!
Защо не ме обичаш? Мъчно е!

© Елена Мирчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??