28 мар. 2008 г., 23:54

Защо 

  Поэзия » Любовная
564 0 0

Защо като се появи, ти сърцето ми превзе и после го разби,
защо когато съм до теб, аз пламвам и изгарям,
защо когато ми даде надежда, после я отне и ме напусна ти,
защо, се питам, аз те обичах толкова силно, макар и ти не така.
Тези въпроси се питам аз ден след ден и не намирам отговор за мен.
Защо се появи като лъч светлина, а после си тръгна след залеза.
Защо не може да си с мен, когато аз толкова силно те желая.

Защо болка има в моето сърце, а не радост от любовта.
Единствено те моля ти да си с мен сега и да ми покажеш любовта!!

© Юли Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??