30 мая 2009 г., 20:56

Защо 

  Поэзия » Любовная
842 0 1

Докосвам с устни твойта плът,

целувам нежно твойта гръд,

отпивам жадно твоята любов,

но ти не си готов.

Защо виновно гледаш встрани?

Защо не търсиш моите очи?

Желая те лудо и страстно,

желая те лудо и властно.

Докосвам твоята ръка,

търся твоята душа,

но тя е далече сега,

не търси, не иска греха.

Защо виновно мълчиш?

Защо не се виниш?

Погледни ме в очите,

прощавам лъжите!

© Галя Станчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??