4 апр. 2009 г., 20:24

Защо 

  Поэзия » Любовная
454 0 2

Защо поглеждаш тъй към всяко огледало

и вярваш му, че то лика ти ще съзре!?

Към мен се обърни, ще видиш по-добре

какъв божествен дар небето ти е дало!

© Калоян Великов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??