Защо когато хората обичат,
някой трябва да ги раздели.
Брутално влюбват се и в любов се вричат
и всички им се смеят отстрани.
Защо когато тези хора плачат,
никой не иска да ги разбере,
когато техните сърца изскачат,
никой не минава да ги събере.
Защо в този миг и теб те няма,
човекът в мене плаче, разбери..
Защо ли впускам се в любовна драма,
след като някой ще ни раздели...
Защо след толкова красиви дни
идва тази тъмнина?
Защо след толкова красиви дни
за мене няма светлина?
© Мария Величкова Все права защищены
Поздрав!!!