Jan 7, 2011, 10:04 AM

Защо 

  Poetry » Other
535 0 1

Защо когато хората обичат,

някой трябва да ги раздели.

Брутално влюбват се и в любов се вричат

и всички им се смеят отстрани.

 

Защо когато тези хора плачат,

никой не иска да ги разбере,

когато техните сърца изскачат,

никой не минава да ги събере.

 

Защо в този миг и теб те няма,

човекът в мене плаче, разбери..

Защо ли впускам се в любовна драма,

след като някой ще ни раздели...

 

Защо след толкова красиви дни

идва тази тъмнина?

Защо след толкова красиви дни

за мене няма светлина?

© Мария Величкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??