31 мар. 2011 г., 22:21

Защо? 

  Поэзия » Любовная
564 0 2

 

 

       Защо ме наказа, живот,

       през теб без любов да премина?

       За някакъв грях ли жесток

       край мен любовта си замина?

 

       Какво е живот без любов,

       без нейната ласка гореща?

       Проклинам те, жребий суров,

       очаквам мечтаната среща!

 

       О, знам, закъсняла е тя,

       кръвта все по-бавно пулсира...

       Щом има цветя в есента,

       и сърцето любов ще намира!

© Славка Любенова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??