29 янв. 2008 г., 17:14

Защо? 

  Поэзия » Любовная
2954 3 59

Защо се появи на моя праг?

Не го прекрачвай. Остани отвън.

Не съм подвластна на гласа ти благ.

Не си желан. В живота ми си сън.

Защо ме гледаш с ласкави очи?

Не съм отдавна твоето момиче.

Сърцето ми не те позна, мълчи,

но теб със сигурност не те обича.

Защо да се държим като деца?

Не вярвам вече в фразите заучени.

Когато се разделят две сърца -

едното винаги остава счупено.

© Мая Попова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??