4 нояб. 2008 г., 11:26

Защо? 

  Поэзия » Любовная
864 1 4
 

      ЗАЩО?
   Защо ме изостави?
   Защо така ме нарани?
   Защо тъй лесно всичко ти предаде?
   Дали наистина си силна Ти?

   Защо погуби нашите мечти?
   Защо на другиго се довери?
   Защо сърцето ми разби?
   Дали наистина си силна Ти?

   Защо в лъжата ти повярва?
   Защо не вярваш в любовта?
   Защо душата си продаде?
   Дали наистина си силна Ти?

   Защо на тежките въпроси не можа да отговориш?
   Защо отхвърли всички чувства святи отпреди?
   Защо не ми повярва, нима заслужих аз това?
   Дали наистина си силна Ти? ТОВА ЩЕ КАЖЕ ВЕЧНОСТА!

© Мариан Горанов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??