31 окт. 2020 г., 23:49

Нашето "Защо?" 

  Поэзия
191 0 2

Какво?

Какво какво?

Чорапите!

Какво!

В пералнята!

Какво?

Какво какво?

Сложи ги там!

Какво?

Къде си бил?

Какво?

Добре ли си?

Какво?

Сега е лято!

И какво?

А тази кал!?

Какво?

Не ме обичаш!

И защо?

Навън вървиш!

Защо, защо?!

Роза нося!

И защо?

Защото...

Спри!

Мръсник!

Какво, защо?

Обичам те!

Защо?

Защото ти си

моето "Защо"!

Защо, защо???

 

 

 

© Хари Спасов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??