10 июн. 2004 г., 15:34

Защо 

  Поэзия
1024 0 0
Преди не исках и да зная
защо при мен не спира никoй...
Но днес аз вече се дерзая
защо съм все сама в безкрая...

Тъгa изпълва моето сърце -
защо го няма моето момче?
Къде се скита без да спре -
дали ме търси или не?

© Катя Вълчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??