10.06.2004 г., 15:34 ч.

Защо 

  Поезия
1022 0 0
Преди не исках и да зная
защо при мен не спира никoй...
Но днес аз вече се дерзая
защо съм все сама в безкрая...

Тъгa изпълва моето сърце -
защо го няма моето момче?
Къде се скита без да спре -
дали ме търси или не?

© Катя Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??