1 мая 2011 г., 16:22

Защо е така 

  Поэзия » Любовная
585 0 7

Колко много,Любов,си добра!

Как прощаваш ми всички заблуди.

Всички слабости мои разбра,

но дори не се и учуди.


Търпелива,Любов,си със мен.

Снизходително мека.Тактична.

Очароваш ме всеки нов ден.

Съвършена ме правиш.Различна.


Ти внимателно пътя следиш,

отреден от Съдбата нелека.

И невидима с мене вървиш

даже в тясната,трудна пътека.


Аз се питам - защо е така?

Със какво съм заслужила свише

да ме водиш със топла ръка,

да ме учиш да ходя и дишам.


Ти мълчиш и ме гледаш, Любов.

Озарява ме в миг просветление:

във живота горчив и  суров

ти си мое едничко спасение. 



© Нина Чилиянска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??