16 апр. 2010 г., 20:58

Защо ли 

  Поэзия » Любовная
478 0 0

                   

 

                  Защо ли са тъжни очите ти -

                  копнеж ли крие се в тях!?

                  Защо ли напират сълзите ти -

                  порой от нежност и страх!?

                  Защо ли ме гледаш унесено -

                  не казваш, само мълчиш!?

                  Нима не усещаш как влюбено

                  сърцето ми ти шепти!?

                                   Усмивката твоя искам да видя,

                                   очите топли за миг да съзра,

                                   ръцете нежни аз пак да почувствам

                                   по тялото как разпалват  страстта!

                  Защо ли са тъжни очите ми -

                  копнеж ли крие се в тях!?

                  Защо ли напират сълзите ми -

                  вали в душата ми мрак!

                  Нима не долавяш тъгата ми -

                  не виждаш как ме боли!

                  Нима не усещаш в сърцето си 

                  как силно ти ме рани!

                                       Усмивката твоя искам да видя,

                                       очите топли за миг да съзра,

                                       ръцете нежни аз пак да почувствам

                                       по тялото как разпалват страстта!

                                        Обичам те - много исках да кажа!

                                        Обичам те и желая те аз!

                                        И да докосна с душа изтерзана

                                        душата твоя, обляна в любов!

.

© Ася Стоянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??