18 нояб. 2023 г., 11:17  

Коледни светлини 

  Поэзия
134 1 0

На Ники

 

С коледните светлини

на пуловера си грееш,

с него много подрани

да мечтаеш, ще посмееш,

 

искаш празник да расте

още днес и по-нататък,

Бог се ражда в теб, дете,

в празник вечен, а не кратък.

 

 

 

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??