На Ники
С коледните светлини
на пуловера си грееш,
с него много подрани
да мечтаеш, ще посмееш,
искаш празник да расте
още днес и по-нататък,
Бог се ражда в теб, дете,
в празник вечен, а не кратък.
© Милена Френкева Todos los derechos reservados