28 июл. 2009 г., 20:05

Защо не си при нея? 

  Поэзия » Любовная
469 0 0

Защо не си при нея?

Защо остави я сама?

Защо забрави любовта,

която тя ти е подарила?

 

Защо не си при нея?

Защо тя е сама?

Защо, когато има нужда от любовта?

 

Защо затваряш очи?

Защо сърцето ти мълчи?

Защо мълчиш и ти?

Иди при нея и говори!

 

Кажи ù, че тя е любовта,

която те е стрелнала,

която търсеше ти,

но тя те нарани,

като с друг те замени!

 

© Калина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??