9 сент. 2011 г., 21:37

Защо не вярвам вече на жените? 

  Поэзия » Другая
772 0 5

Защо не вярвам вече на жените?

Защото срещнах няколко от тях!

Опитваш се да им свалиш звездите…

А те се влюбват – чак те хваща страх!

 

Защо не вярвам вече на жените?

Защото те обичат – да, наистина…

Но не показват свойте мисли скрити,

защото са едни добри артисти…

 

Те винаги спестяват си по нещо,

запазвайки частицата за себе си.

А от желанията  им горещи

оставаш просто целият изгребан…

 

Не вярвам на жените! Казус сложен!

Ала защо все още ги обичам?

Ами защото знам - без тях не можем!

А и без тях… животът е различен…

 

 

 

09/09/2011

© Георги Ванчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??