29 нояб. 2004 г., 16:46

Защо се връщаш? 

  Поэзия
1082 0 0
Колко ми липсваше.
Но защо се връщаш?
Нали друга  сърцето ти притежаваше?!
Нали на нея се вричаше?!
Или вече разбра, че никой
като мен не може да те
Обича!

© Елена Александрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??