Nov 29, 2004, 4:46 PM

Защо се връщаш? 

  Poetry
1077 0 0
Колко ми липсваше.
Но защо се връщаш?
Нали друга  сърцето ти притежаваше?!
Нали на нея се вричаше?!
Или вече разбра, че никой
като мен не може да те
Обича!

© Елена Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??