11 мар. 2006 г., 00:00

ЗАЩО ТАКА? 

  Поэзия
608 0 0

Защо така се случва във живота сив?
Защо да има болка и тотален срив?
Защо ли трябва всеки да отрича,
че може силно да обича?
Нима е лошо нещо любовта
щом обгърне те изцяло тя?
Живот и сили тя ти дава
и така сърцето ти предава на онзи,
с който си избрал да бъдеш занапред!

© Мариела Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??