19 янв. 2016 г., 20:18

Защо те искам 

  Поэзия » Любовная
212 0 1

Защо те искам

 

Дори не знам защо така те искам,
какво ме кара да се влюбя в теб?
Сега със най- щастливите  се сливам...
И мъжеството ми от туй расте!

 

Една любов дълбока в мене зрее.
Изгаря ме една велика страст.
И като Изгревите розовее,
и като  слънцето трепти над нас!

 

Защо така безумно ме привличаш,
и безусловно аз след теб вървя?!
Аз първата любов със тебе сричам,
и истински във Огъня горя!

 

Аз във мечтите си те величая
И те рисувам все, със ореол!
Защо си влюбих в теб  не зная,
навярно ти си моя хляб и сол!

 

Най-милите ни дни, аз няма да забравя!
Надявам се ти да си като мен!
Аз нашата любов  до край ще славя!
От щастието аз съм окрилен.

 

© Hristo Slavov Все права защищены

Написано е през1951г.,когато това съм изживял!

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Красиви сравнения...!!!
    "Една любов дълбока в мене зрее.
    Изгаря ме една велика страст.
    И като Изгревите розовее,
    и като слънцето трепти над нас!"
Предложения
: ??:??