30 мар. 2008 г., 21:04

Защо все за теб си мисля 

  Поэзия » Любовная
1189 0 1

Защо все за теб си мисля?
Защо те обичам, сама не знам,
но искам да съм винаги до теб,
защото ти си желаното момче.


Какво ли правиш в тия часове?
Защо не искаш и да знаеш
как страда и боли моето сърце,
когато си далеч от мен.


Аз искам да те забравя,
но сърцето ми плаче за теб,
защото много те обича,
а ти си толкова далеч.


Спомняш ли си как прегърнати вървяхме,
колко щастливи бяхме,
как нежно шепнеше ми ти,
обичам те, обичаш ли ме ти?

© Петя Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Малко римите куцат като че ли - все пак това не е бял стих. И все пак ми харесва! Искрено, точно и ясно!
Предложения
: ??:??