21 мар. 2007 г., 21:55

защо замина? 

  Поэзия
900 0 0

Произведението не подходит для лиц моложе 18 лет.

Защо замина ти така?
Защо с мен се подигра?
Нима не знаеш ти колко ме боли,
че си замина ти?
Не знам какво направих,
но много бързо ти се промени.
Не виждаш ти моите сълзи.
Капят за тебе всеки ден и час,
капят и боли,
но така и не ми прости.
Излъга ме коварно ти,
и ще съжаляваш - Помни!
Не видя в мене човек,
не видя в мене приятел,
не видя и това,
че плача за теб сега.
Ще минат дни, часове, години и
може би тогава ще разбереш,
какво загуби в онзи ден,
какво загуби в мен!

© Елиэабет Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??