Mar 21, 2007, 9:55 PM

защо замина? 

  Poetry
899 0 0

The work is not suitable for people under 18 years of age.

Защо замина ти така?
Защо с мен се подигра?
Нима не знаеш ти колко ме боли,
че си замина ти?
Не знам какво направих,
но много бързо ти се промени.
Не виждаш ти моите сълзи.
Капят за тебе всеки ден и час,
капят и боли,
но така и не ми прости.
Излъга ме коварно ти,
и ще съжаляваш - Помни!
Не видя в мене човек,
не видя в мене приятел,
не видя и това,
че плача за теб сега.
Ще минат дни, часове, години и
може би тогава ще разбереш,
какво загуби в онзи ден,
какво загуби в мен!

© Елиэабет Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??