24 мар. 2017 г., 17:00

Защото нарисува ми утеха 

  Поэзия » Любовная
678 1 2

Добро утро, Слънце,
добро ще е, нали море,
ще питам тихо и безкрая.
Нарекох тебе тайно Свобода
в мълчанията от надежда,
защото нарисува ми утеха.
Щастлива съм сега
без минало, без утре,
само днес и гола, само по усмивка плаха.
А в полета на погледа ми
чайка очерта с въздишка блян и тишина...
Опитвам се да вдишам Любовта
и се отдавам с грешната си същност
единствено на тебе Слънце
в името на Вечността.

 

Galaxi

© Галина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??