24.03.2017 г., 17:00 ч.

Защото нарисува ми утеха 

  Поезия » Любовна
560 1 2

Добро утро, Слънце,
добро ще е, нали море,
ще питам тихо и безкрая.
Нарекох тебе тайно Свобода
в мълчанията от надежда,
защото нарисува ми утеха.
Щастлива съм сега
без минало, без утре,
само днес и гола, само по усмивка плаха.
А в полета на погледа ми
чайка очерта с въздишка блян и тишина...
Опитвам се да вдишам Любовта
и се отдавам с грешната си същност
единствено на тебе Слънце
в името на Вечността.

 

Galaxi

© Галина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??