30 мая 2016 г., 17:44

Защото не вярвам 

  Поэзия » Другая
488 0 1

Не вярвам във тебе, любов.
Дори да гориш във ръцете ми.
Дори да ме палиш до голо.
Дори да пречупваш крилете ми.

 

Не вярвам във тебе, не, не,
Дори да ми липсваш, не вярвам.
Дори да разкъсвам сърце.
Не вярвам във тебе. Не трябва.

 

Не вярвам във теб, даже миг.
Дори да ме стапяш унила.
Дори да печаташ в мен жиг.
Не вярвам. Виж - устни съм свила.

 

Не ще те повикам, не ще
реша аз сама да те търся.
Дори да треперя пред теб.
Дори да умирам на кръста.

 

Не вярвам във тебе, сама
е всичко по-лесно, прекрасно.
Дори да е само лъжа:
не вярвам във теб... мое щастие.

© Тайна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??